Adres

OV Zorg & Veiligheid
Europaweg 160, 5707 CL Helmond
Telefoon 0492-475332

Medewerker psychiatrie

Medewerkers psychiatrie of psychiatrische verpleegkundigen zijn medewerkers die zich verder verdiept hebben in het begeleiden van cliënten en patiënten in zowel een GGZ-achtige omgeving als in een TBS instelling. Veelal gaat het hier om cliënten en patiënten die langdurig specifieke en complexe zorg nodig hebben.

Medewerkers psychiatrie van OV Zorg & Veiligheid zijn doeners. Zij gaan actief aan de slag met cliënten en patiënten om zo vorderingen te maken of het welbevinden van de cliënt te verbeteren. Verpleegkundige en voorbehouden handelingen worden uitgevoerd conform een cliënten- of behandelplan. Natuurlijk rapporteren de medewerkers van OV Zorg & Veiligheid over de vorderingen en afwijkingen in gedrag. De medewerkers psychiatrie van OV Zorg & Veiligheid hebben meerdere jaren ervaring met het begeleiden en verzorgen van cliënten en patiënten die complexe zorg nodig hebben.

De medewerkers psychiatrie zijn in het bezit van het BHV-certificaat, hebben een training medicijnverstrekking gevolgd en hebben specifieke training gevolgd over het veilig omgaan met cliënten en patiënten in de geestelijke gezondheidszorg.