Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

OV Zorg & Veiligheid is zich bewust van haar speciale rol. OV Zorg & Veiligheid hanteert hele fatsoenlijke tarieven en ondersteunt daarbij tal van werkzaamheden die niet doorbelast worden. De opdrachtgever betaalt enkel de gewerkte uren. Door de oplossingen die OV Zorg & Veiligheid haar opdrachtgevers biedt, kan de dagelijkse zorg die cliënten en patiënten nodig hebben, geleverd worden.

De medewerkers van OV Zorg & Veiligheid werken vaak in een psychisch belastende omgeving. Er is alle tijd en ruimte om daar met collega’s over te spreken. In geval van calamiteiten worden alle mogelijke technieken gebruikt om het effect op de medewerkers te beperken.

Onze medewerkers staan continu beschikbaar voor de opdrachtgevers en verdienen daar een marktconforme beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden voor. Daar staan we voor. Als goed werkgever betaalt OV Zorg & Veiligheid haar medewerkers op tijd en ziet toe op een prettige werkomgeving met oog voor de belangen voor werknemers en opdrachtgevers.

Trainingen & activiteiten

Jaarlijks organiseert OV Zorg & Veiligheid verschillende trainingen die kennis en vaardigheden verbeteren. Maar ook zijn er activiteiten, al dat niet met partner en kinderen, om de onderlinge band tussen collega’s te versterken.

Moesmengelmoes

OV Zorg & Veiligheid maakt het mogelijk dat het minitheater Moes Mengelmoes uit Helmond jaarlijks een aantal voorstellingen kan geven. De voorstellingen zijn gemaakt voor de allerkleinsten (3-8 jaar) of ouderen uit specifieke doelgroepen.

Beachvolleybal Geldrop

Daarnaast heeft OV Zorg & Veiligheid zich vanaf 2017 verbonden aan het beachvolleybal in Geldrop. Tijdens dit sprankelend zomerfeest is er ook ruimte om als school of familie deel te nemen aan het toernooi. OV Zorg & Veiligheid zorgt er voor dat een aantal minder bedeelde teams kosteloos mogen deelnemen.

OVZV - Karakter - man_polo_2
Website door TM-ONLINE