OV Veiligheid

OV Veiligheid ondersteunt zorginstellingen met veiligheidsvraagstukken. Dat ligt bijvoorbeeld op het gebied van de juiste inrichting van een locatie om een zo veilig mogelijke woon- en werkomgeving te creëren voor cliënten en medewerkers van die locatie.

OV Veiligheid biedt daarnaast ook beveiligingsdiensten aan. De diensten worden geleverd onder de naam van OV Security. Het uniform, waarin gewerkt wordt, draagt het logo van OV Security. Natuurlijk beschikken onze medewerkers over een beveiligingsdiploma en een geldig BHV certificaat.

Logischerwijs maken de veiligheidsmedewerkers van OV ook gebruik van de faciliteiten van de OV Academie om hun kennis op peil te brengen en te houden. Voor onze eigen mensen hebben we een compleet opleidingsplan en een aantal trainingen geselecteerd of in eigen beheer ontwikkeld. Wij bieden andere geïnteresseerden ook de mogelijkheid om deze trainingen te volgen. Bekijk al onze opleidingen.

OVZV - Karakter - man_polo_1

Zorgbeveiliger

De Zorgbeveiliger van OV Veiligheid zijn beveiligers die naast hun beveiligingstaak ook de taak hebben om alert te zijn op houding en gedrag van cliënten en bewoners.

onze Zorgbeveiligers

OVZV - Karakter - man_pak_1

Hulp nodig bij veiligheidsvraagstukken?

OV Veiligheid denkt graag met u mee!

Neem contact met ons op
Website door TM-ONLINE