Nachtzorgmedewerkers

Een belangrijke taak van OV Zorg is nachtzorg. Bij veel zorginstellingen houdt de zorg om 23:30u op wanneer de woon- of leefcoaches naar huis gaan en wordt pas weer opgepakt om 07:00u wanneer zij hun werkzaamheden hernemen. Deze zorginstellingen kiezen er vaak voor om dit gat op te vullen met slaapdiensten of een regulier beveiligingsbedrijf in te huren. OV Zorg is van mening dat zorg een 24/7 activiteit is.

Onze medewerkers gaan gedurende de nacht geen behandelplannen herschrijven, maar leveren wel de basisvoorzieningen. Dit is natuurlijk het luisterend oor, observeren, toezicht op de locatie en van de cliƫnten en eventueel opschalen in geval van calamiteiten. Van alle acties uitgevoerd gedurende de nacht ontvangt de opdrachtgever bij de opdracht een volledig rapport.

Nachtzorg wordt geleverd door  medewerkers met een zorgachtergrond die gedurende de nacht de zorgtaken van de woon- of leefcoaches overnemen.

OV Zorg is 24 uur per dag beschikbaar, dus ook in de nacht. De medewerkers nachtzorg kunnen gebruik maken van deze achterwacht om in geval van vragen of bijzondere situaties advies in te winnen.

OVZV - Karakter - man_pak_2
OVZV - Karakter - vrouw_2

ik zoek een

Medewerker nachtzorg

Neem contact op

ik zoek werk

als nachtzorgmedewerker

Bekijk vacature
Website door TM-ONLINE