Adres

OV Zorg & Veiligheid
Europaweg 160, 5707 CL Helmond
Telefoon 0492-475332

Beveiliger

Beveiliging bij OV Zorg & Veiligheid valt op geen enkele wijze te vergelijken met enige andere vorm van beveiliging.

De beveiligers van OV Zorg & Veiligheid zorgen voor de veiligheid van medewerkers, cliënten en patiënten van de opdrachtgever en houden daarbij rekening met de bijzondere aanpak van cliënten en patiënten in de zorg. Het is een continue afweging tussen de rust en veiligheid van de gehele groep of juist van het individueel belang.

Zoals iedereen bij OV Zorg & Veiligheid worden ook de beveiligers constant begeleid en bijgeschoold. Voor een beveiliger bij OV Zorg & Veiligheid zal dat vooral betrekking hebben op gedrag bij het onder invloed zijn van alcohol, drugs en medicijnen. Maar ook is er aandacht voor de rollen van de begeleiders specifieke doelgroepen en psychiatrisch medewerkers om zo met elkaar (collega’s van OV Zorg & Veiligheid en van de opdrachtgever) een hecht team te vormen om de dagelijkse problemen goed aan te kunnen pakken.

Taken van een beveiliger bij OV Zorg & Veiligheid omvatten onder andere toegangscontrole, visitatie, BHV en bijzonder toezicht op bepaalde personen.

Alle beveiligers van OV Zorg & Veiligheid hebben de opleiding tot beveiliger met goed gevolg afgelegd, bezitten een grijze pas en hebben een BHV-certificaat.